Noord-Europese zuigerspecialist met 60 jaar ervaring

Baggerbedrijf van der Laan BV is kort na de 2de wereldoorlog opgericht door Dhr. E van der Laan. Van de eerste werkzaamheden bij het uitdiepen van de Nederlandse veengronden tot de herinrichting van de grachten in Nederlandse steden, hebben onze werkzaamheden bijgedragen aan enkele kenmerkende land- en stadsgezichten die Nederland en Belgie zo typeren.

Anno nu is ons bedrijf in handen van de 3e generatie van der Laan. De vakkennis en ons netwerk is over de afgelopen 60 jaar uitgegroeid tot een gedegen organisatie die nooit voor verrassingen zorgt. Ons motto „wij zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen” koesteren we en wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Zeker in de huidige tijd waar alles transparant is geworden en mobiliteit zorgt voor een wereldmarkt, waardeert men onze persoonlijke aanpak met optimaal resultaat volgens afspraak.

De ruime ervaring in de vele takken van baggerwerken heeft de laatste 2 decennia zich toegespitst op zuigerwerk in de breedste zin van het woord. In dit vakgebied behoort Baggerbedrijf van der Laan tot de selecte groep zuigerspecialisten van de Benelux, Duitsland en Frankrijk.
Baggerbedrijf van der Laan BV | +31653319040 | info@baggerbedrijfvanderlaan.nl Contact